Kodin monipuolinen kunnostaja

044 514 7587

Laadukkaat kattoturvatuotteet

Onko kattosi turvallinen?

Talo- ja piha-apu myy ja asentaa Lindabin laadukkaat kattoturvatuotteet koko Uudenmaan seudulla. Kattoturvatuotteet ovat elintärkeä osa työturvallisuutta katolla työskenneltäessä. Asianmukaiset ja kestävät lumiesteet takaavat, ettei putoava lumi aiheuta omaisuus- tai henkilövahinkoja. Lindabin korkealaatuinen ja sertifioitu kattoturvajärjestelmä koostuu lumiesteistä, kattosilloista, lapetikkaista, palotikkaista sekä kiinnityssilmukoista. 

Toimimme koko Uudenmaan alueella.

Katon turvallisuus – tuotteet joka lähtöön

Varusta kattosi Lindabin järjestelmällä ja takaa huoltohenkilökunnan sekä kiinteistön asukkaiden turvallisuus! Lindabin kattoturvajärjestelmä on ensimmäinen suomessa SFS-sertifikaatin saanut kattoturvajärjestelmä.

Kattoturvatuotteisiimme kuuluvat mm.

- Seinätikkaat
- Lapetikkaat
- Turvatikkaat
- Lumiaidat
- Lumiesteet
- Kattosillat

Tyylikkäät kattopellit kruunaavat kotisi

Kauttamme saat myös Lindabin kattopellit monenlaisiin kohteisiin. Valikoimassa on paljon erivärisiä ja edullisia profiloituja kattopeltejä. Laajasta matala- ja korkeaprofiilisten kattopeltien valikoimasta on helppo valita juuri omaan tarkoitukseen sopiva vaihtoehto. Rakennukselle on helppo luoda oma viehättävä ilmeensä budjetin ylitystä pelkäämättä.

Lindab-rakennuspellit pähkinänkuoressa:

 • Paljon värejä ja profiileja
 • Luja ja ruostesuojattu
 • Haalistumaton
 • Ei kondensoitumista
 • Ääntä vaimentava
 • Taattu kestävyys
 • Kattoturvatuotteet kaikille katoille. Turvallisuutta Suomen ilmasto-oloihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk
Heinäsinkaarre 42
08700 LOHJA

Y-tunnus: 1064237-3
Puh: 01 921 13848

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2250 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4500 euroa kun työn osuus on 2 x 5875 euroa.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaattisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.