Laadukkaat kattoturvatuotteet

Onko kattosi turvallinen?

Talo- ja piha-apu myy ja asentaa Lindabin laadukkaat kattoturvatuotteet koko Uudenmaan seudulla. Kattoturvatuotteet ovat elintärkeä osa työturvallisuutta katolla työskenneltäessä. Asianmukaiset ja kestävät lumiesteet takaavat, ettei putoava lumi aiheuta omaisuus- tai henkilövahinkoja. Lindabin korkealaatuinen ja sertifioitu kattoturvajärjestelmä koostuu lumiesteistä, kattosilloista, lapetikkaista, palotikkaista sekä kiinnityssilmukoista. 

Toimimme koko Uudenmaan alueella.

Katon turvallisuus – tuotteet joka lähtöön

Varusta kattosi Lindabin järjestelmällä ja takaa huoltohenkilökunnan sekä kiinteistön asukkaiden turvallisuus! Lindabin kattoturvajärjestelmä on ensimmäinen suomessa SFS-sertifikaatin saanut kattoturvajärjestelmä.

Kattoturvatuotteisiimme kuuluvat mm.

- Seinätikkaat
- Lapetikkaat
- Turvatikkaat
- Lumiaidat
- Lumiesteet
- Kattosillat

Tyylikkäät kattopellit kruunaavat kotisi

Kauttamme saat myös Lindabin kattopellit monenlaisiin kohteisiin. Valikoimassa on paljon erivärisiä ja edullisia profiloituja kattopeltejä. Laajasta matala- ja korkeaprofiilisten kattopeltien valikoimasta on helppo valita juuri omaan tarkoitukseen sopiva vaihtoehto. Rakennukselle on helppo luoda oma viehättävä ilmeensä budjetin ylitystä pelkäämättä.

Lindab-rakennuspellit pähkinänkuoressa:

  • Paljon värejä ja profiileja
  • Luja ja ruostesuojattu
  • Haalistumaton
  • Ei kondensoitumista
  • Ääntä vaimentava
  • Taattu kestävyys
  • Kattoturvatuotteet kaikille katoille. Turvallisuutta Suomen ilmasto-oloihin.

Lue lisää Lindabin kotisivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt!

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.