Kosteusvaurion korjaus

Pieni tai iso kosteusvaurio on terveysriski. Vesivahingoista seuraavat homevauriot aiheuttavat ikäviä seuraamuksia.Märkätiloissa suihkuvesi saattaa aiheuttaa kosteusvaurion, jos rakenteiden vedeneristys, läpiviennit tai saumaukset eivät ole kunnossa, tai lattiakaivo on tukossa.

Kosteusvaurioita tapahtuu paljon putkivuotojen seurauksena. Putkivuoto voi johtua putken ikääntymisestä, kulumisesta, materiaalivirheistä, asennusvirheestä tai huolimattomuudesta.

Teemme kosteusvaurion korjauksissa yhteistyötä erittäin ammattitaitoisen kuivausliikkeen ja putkimiehen kanssa. Olemme mukana selvittämässä mistä kosteusongelmat johtuvat ja autamme vakuutusyhtiön kanssa tehtävissä hakemuksissa.

Soita heti 044-514 7587

Även på svenska 0440-480290

Kosteusvaurion korjaus ja homevaurion korjaus

Kosteusvauriot on saatava pikaisesti kuiviksi. Mitä nopeammin kosteusvauriot havaitaan ja korjataan, sitä halvemmalla remontista selvitään.

Pitkäaikainen vesivahinko rakenteissa saattaa aiheuttaa laajojakin kosteusvaurioita ja homevaurioita. Meillä on koulutettu ja osaavaa henkilöstö, suoritamme vaativatkin kosteusvaurion korjaustyöt ammattitaidolla ja nykyaikaisilla laitteilla.

Jos havaitset tai epäilet kosteusvauriota   Ota pikaisesti sähköpostilla yhteyttä tai soita 044-514 7587

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.