SAUNAREMONTTI

Teemme saunaremontit Uudenmaan alueella. Rakennamme ja remontoimme tarpeittesi mukaisen saunan. Tärkeintä saunaremontissa on huoliteltu lopputulos. Avullamme saat saunasi kuntoon helposti ja vaivattomasti.

Saunaremontti ei ole pelkkää lauteiden uusimista. Perusteellinen saunaremontti vaatii onnistuakseen hyvän pohjatyön ja mahdollisen vesieristysten kunnostamisen, seinien eristeiden vaihtamisen, paneelien vaihtamisen ja laatoituksen kunnostamisen.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa. Huolellinen suunnittelu ja pohjatyöt takaavat onnistuneen lopputuloksen saunaremontissa.

Meillä on märkätila-asentajan sertifikaatti ja teemme myös kylpyhuoneremontit, sekä muiden kosteiden tilojen saneeraukset.

Talo- ja piha-avun Saunaremontti

·    Osaava ja laadukas tekeminen

·    Luotettavuus - Teemme mitä lupaamme

·  Saunaremontti Avaimet käteen –periaatteella: loppusiivous ja rakennusjätteiden siivoaminen kuuluu palveluumme.

       Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt! 044-5147587

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.