Stilfulla markiser och kompetenta renoveringar

Talo-ja piha-apu levererar förstklassiga Tamar-markiser samt mångsidiga tjänster inom renovering och sanering i Nyland. Hos oss får du även Lindabs högkvalitativa regnvattensystem samt taksäkerhetsanordningar. Dessutom installerar vi terrassglas med yrkeskunnighet. Talo- ja piha-apu bygger och renoverar såväl inomhus som inom gårdsområden i hela Nyland.

Markiser Lojo | Mångsidiga yrkesmän till din tjänst

Sätt hemmet i skick med stiliga markiser – låt yrkesmänniskor sköta saken!

Vårt företag har verkat i branschen redan sedan 1995. Vi betjänar såväl privatpersoner som företag med gedigen sakkunnighet och kompetens. Vår personal upprätthåller sitt kunnande aktivt och har mångsidig erfarenhet av olika slags arbeten och objekt. Om ditt hem saknar hållbara markiser, renoveringar eller även taksäkerhetsanordningar, kontakta oss eller lämna en offertförfrågan!

Vi säljer Tampereen Markiisis alla produkter samt Lindabs regnvattensystem och taksäkerhetsanordningar.

Tampereen markiisi  Lindab

Suosittele meitä

Du minns väl hushållsavdraget!

För arbeten som du har låtit utföra hemma eller på din fritidsbostad kan du få upp till 2 400 euro i hushållsavdrag per person. Ett par som bor i samma hushåll kan få sammanlagt 4 800 euro i avdrag.

År 2019 är hushållsavdraget 50 % av det utförda arbetet om det utfördes av ett företag som är infört i förskottsuppbördsregistret. Hushållsavdragets självrisk är 100 euro om året per person.