Snygga terrassglas till Lojo och hela Nyland

Skulle du vilja skydda din terrass mot regn, eller kanske du vill ha ett extra sommarrum?

Terassilasitukset  Lohjalainen Talo- ja piha-apu asentaa tyylikkäät ja kestävät terassilasitukset kaikenkokoisille terasseille.

Skaffa stilfulla terrassglas till terrassen! Talo- ja piha-apu monterar glas på terrasser av alla storlekar i Nylandsområdet. Med hjälp av kvartsvärmare och terrassglas kan du tillbringa tid på terrassen långt inpå hösten och tidigt på våren. Vi har specialiserat oss på skjut-inglasningar och på den här webbsidan kan du bekanta dig med dess otaliga fördelar. Vi verkar inom hela Nylandsområdet.

Vi bygger även terrassen till dig om du vill!

En inglasad terrass är som ett andra vardagsrum

En inglasad terrass är ett rum som du kan inreda och där du kan vara skyddad mot regn och blåst. Genom terassinglasning sparar du värmeenergi. Terassinglasningen höjer värdet på ditt hem, ökar terrassens användningsmöjligheter och höjer boendetrivseln.

Ett skjutglassystem erbjuder allt som du behöver för en glasterrass av hög kvalitet: skjutbara och fasta glasväggar, ramkonstruktioner och glastak, skjutbara dörrar med gångjärn, även låsbara alternativ.

Fördelarna med inglasad terass

  • varje glas följer en egen skena
  • hållbara nailonhjul som lagrats för bättre glid
  • glasen har vindluckor
  • det finns hål för vattenavrinning i aluminiumskenorna
  • profilerna har dubbel tätning
  • profilerna är försedda med borstlister för att minska buller och damm
  • glaselementen kan lätt lyftas loss för tvätt
  • inga mekaniska delar som slits
  • fem års teknisk garanti

Funktionssäkert system för inglasning av terrasser, glider lätt på skyddade kullager. Glidelementen kan föras åt sidan på sommaren och vintern.

Terrassglasen levereras monterade som måttbeställda arbeten eller som monteringsfärdiga för gör-det-själv-kit. System lämpar sig utmärkt till såväl gamla som nya byggnader. Nedan anges skjut-inglasningens funktioner noggrannare, bekanta dig med dem och bli övertygad!

Beställ hållbar och lättanvänd terrassinglasning

Vi monterar en inglasning på din terrass som tål vilket väder som helst och är enkelt att tvätta, öppna och stänga. Terrassglasen skyddar dessutom husets konstruktioner mot fukt och damm och förlänger fastighetens ålder. Kontakta oss och skaffa terrassglas av yrkesmän! Ring 0440-480290

Terassilasitukset Lohja | Tyyliä ja suojaa terassillesi

Vi monterar en inglasning på din terrass i Ingå, Karis, Lojo. Raseborg, Ekenäs, Vihtis ring 0440-480290.

Skjut-inglasning, modell med karm

Suosittele meitä

Du minns väl hushållsavdraget!

För arbeten som du har låtit utföra hemma eller på din fritidsbostad kan du få upp till 2 400 euro i hushållsavdrag per person. Ett par som bor i samma hushåll kan få sammanlagt 4 800 euro i avdrag.

År 2019 är hushållsavdraget 50 % av det utförda arbetet om det utfördes av ett företag som är infört i förskottsuppbördsregistret. Hushållsavdragets självrisk är 100 euro om året per person.