Käyttövalmiit parveke- ,terassi ja porraskaiteet

Vahvarakenteiset ja täysin huoltovapaat parveke-, alumiini- ja lasikaiteet valmistuvat Suomalaisen mittatilaustyönä useissa eri väreissä, turvalasilla varustettuina. Toimitamme kaiteet ja kaidejärjestelmät valmiiksi asennettuina ja käyttövalmiina paketteina, joihin sisältyvät niin kaiteet, lasit ja profiilit kuin tarvittavat tiivisteet ja pystytolpat.

Lasikaiteet ja alumiinikaiteet tuovat avaruutta ja tyylikkyyttä kaikenlaisiin kohteisiin: parvekkeille, terasseille ja sisätilojen rappusiin ja tasanteisiin! Alumiini- ja lasikaiteita valmistetaan mittatilaustyönä sekä yritys- että yksityiskohteisiin koko Uudellamaalla.

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.