Screen- ja lamellikaihtimet

Talo- ja piha-apu toimittaa, mittaa ja asentaa erilaiset kaihtimet ammattitaidolla. Valikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset Tamar XL -sääsuojat, -pysylamellikaihtimet sekä Tamar Skyline -rullakaihtimet. Toimimme  koko Uudenmaan alueella.

    

Tamar XL -sääsuoja 

Pidennä terassikautta ja pidä terassi puhtaana kaikkina vuodenaikoina

Tamar XL -sääsuoja asennetaan terassin seiniksi tai grillikatoksen ikkuna-aukkoihin tai parvekkeelle korvaamaan lasitusta. Tamar XL -sääsuojan ansiosta terassi ja terassikalusteet pysyvät siistinä ja käyttökuntoisina ympäri vuoden.

Lujarakenteinen Tamar XL -sääsuoja soveltuu suurienkin terassien suojaksi. Tamar XL -sääsuoja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti joko markiisi- tai screenkankaasta. Kankaan värin voi valita ympäristöön sopivaksi. Läpinäkyvä kaihdinkangas ei sulje näköalaa, joten oleilu terassilla on mukavaa myös tuulisella ja sateisella säällä antaen kuitenkin haluttua yksityisyyttä terassille.

Helppo kiinnittää seinään ja kattoon

Sääsuoja on helppo kiinnittää joko seinään tai kattoon. Sääsuojan mekaaniset osat ovat pulverimaalattua alumiinia. Vakioprofiilin lisäksi sääsuojaan voi valita Sunset-alumiiniprofiilin, jonka ansiosta kaihdin voidaan lukita kiinni esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen säätömekanismi takaa sääsuojan toimivuuden kaikkina vuodenaikoina. Säätömekanismin saa halutessaan myös moottorikäyttöisenä. Kun sääsuojaa ei tarvita, se nostetaan ylös osittain tai kokonaan.

Sääsuoja halumillasi mitoilla

Mittojen mukaan valmistettu sääsuoja on helppo asentaa itse, mutta halutessaan sääsuojat saa myös valmiiksi asennettuina. Tamar XL -sääsuoja valmistetaan asiakkaan tilauksesta mittojen mukaan. Yhden kappaleen maksimileveys on kuusi metriä. Tamar myöntää sääsuojan materiaaleille viiden vuoden takuun.

Katso Tamar XL -sääsuojan esittelyvideo

Tamar-pystylamellikaihtimet

Vähemmän häiriötekijöitä, enemmän rauhaa

Pystylamellikaihtimet ovat helppokäyttöinen ja tyylikäs vaihtoehto, lamellikaihtimet jättävät tilaa muulle sisustukselle. Lamellikaihtimet ovat monikäyttöisiä, koska ne sopivat sekä ikkunaverhoiksi että tilanjakajiksi. Aurinkosuojauksen lisäksi lamellikaihtimet eristävät ääntä ja lämpöä.

Lamellikaihtimet sopivat yhtä hyvin asuinrakennuksiin ja liiketiloihin. Lamellikaihtimia on helppo säätää käsin tai moottorilla, ja ne kääntyvät kätevästi ja hiljaa akselinsa ympäri. Valon suunnan säätäminen onnistuu portaattomasti.

Lamellikaihtimien leveys on 63, 89 tai 127 mm, ja lamellien pituuden ja määrän suhteen ei ole rajoituksia. Lamellikaihtimet valmistetaan tilauksesta myös viistoihin pintoihin.

Tamar VisionQuard -lamellit

VisionQuard-lamellit ovat Tamarin pystylamellikaihtimia, jotka on suunniteltu erityisesti näyttöpäätetyöskentelyyn. VisionQuard-lamellikaihtimet pimentävät huonetilaa tarvittaessa enemmän ja vähentävät häikäisyä tehokkaammin kuin perinteiset pystylamellikaihtimet.

Screenlamelli – tehty terassille

Screenlamellit suojaavat erittäin tehokkaasti auringon valolta ja lämmöltä. Läpinäkyvä ja valoa lävitseen päästävä aurinkosuoja sopii erityisen hyvin parvekkeille ja terasseille. Screenlamellikaihtimien ansiosta maisemia voi ihailla aivan niin kuin ennenkin, mutta auringon valo on pehmeää. Tila säilyy avarana ja valoisana.

Tamar Skyline – rullakaihdin parvekkeille

Skyline rullakaihdin on kätevä vaihtoehto lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Toisin kuin tavallinen rullaverho, Skyline on helppo siirtää syrjään tuuletuksen ajaksi tai silloin, kun halutaan nauttia suorasta auringonvalosta. Skyline sopii niin asuintaloihin kuin julkisiin rakennuksiin.

Erityisen liukukiskonsa ansiosta Tamar-parvekaihtimia on helppo liikutella, ja ne sopivat myös sellaisille parvekkeille, joissa ei voi kääntyvien lasien takia käyttää perinteisiä rullakaihtimia. Skyline-rullakaihtimet toimitetaan kuulaketjukäyttöisinä. Kaihtimien osat ovat joko ruostumatonta terästä tai alumiinia, minkä ansiosta kaihtimet soveltuvat hyvin parvekkeiden ja terassien vaihteleviin olosuhteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.