Tamar XL-sääsuoja

Terassi pysyy puhtaana kaikki vuodenajat ja sääsuoja pidentää terassikautta

Tamar XL -sääsuoja asennetaan terassin seiniksi tai grillikatoksen ikkuna-aukkoihin tai parvekkeelle korvaamaan lasitusta. Tamar XL -sääsuojan ansiosta terassi ja terassikalusteet pysyvät siistinä ja käyttökuntoisina ympäri vuoden.

Lujarakenteinen Tamar XL -sääsuoja soveltuu suurienkin terassien suojaksi. Tamar XL -sääsuoja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti joko markiisi- tai screenkankaasta. Kankaan värin voi valita ympäristöön sopivaksi. Läpinäkyvä kaihdinkangas ei sulje näköalaa, joten oleilu terassilla on mukavaa myös tuulisella ja sateisella säällä antaen kuitenkin haluttua yksityisyyttä terassille.


Seiniin tai kattoon kiinnitettävä sääsuoja on helppo asentaa.

 

Sääsuojan vakioprofiilin lisäksi voi valita Sunset-alumiiniprofiilin jonka ansiosta kaihdin voidaan lukita kiinni esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen säätömekanismi takaa sääsuojan toimivuuden kaikkina vuodenaikoina. 

Sääsuoja valmistetaan aina mittojen mukaan. Sääsuoja on helppo asentaa itse, mutta tulemme myös asentamaan sääsuojat sinulle. Sääsuojan saa myös moottorikäyttöisenä. Silloin kun et tarvitse sääsuojaa voit nostaa sen kokonaan tai osittain ylös.

Maksimi leveys yhdelle kappaleelle sääsuojaa on 6 metriä.

Sääsuojien materiaaleille myönnetään 5 vuoden takuu.


Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.