Pystylamellikaihtimet

Enemmän rauhaa

Pystylamellikaihtimet ovat tyylikäs vaihtoehto tilanjakajaksi, joka jättää tilaa muulle sisustukselle.
Lamellikaihtimet sopivat myös asuinrakennuksiin. Lamellikaihtimet eristävät hyvin ääntä.
Lamellikaihtimia on on helppo käsitellä joko käsin tai moottorilla.
Lamellikaihtimia on eri levyisiä 63, 89 ja 127 mm. Lamellit valmistetaan mittatilaustyönä eikä pituudella tai määrillä ole rajoituksia.        
 

Tamar VisionQuard -lamellit

VisionQuard-lamellit ovat Tamarin pystylamellikaihtimia, ne ovat suunniteltu näyttöpäätetyöskentelyyn. VisionQuard-lamellit pimentävät huonetilaa tarvittaessa enemmän ja vähentävät häikäisyä tehokkaammin kuin perinteiset pystylamellikaihtimet.

Screenlamelli – tehty terassille

Screenlamellit suojaavat erittäin tehokkaasti auringon valolta ja lämmöltä. Läpinäkyvä ja valoa lävitseen päästävä aurinkosuoja sopii erityisen hyvin parvekkeille ja terasseille. Screenlamellikaihtimien ansiosta maisemia voi ihailla aivan niin kuin ennenkin, mutta auringon valo on pehmeää. Tila säilyy avarana ja valoisana.

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.