Ikkunamarkiisit

Toimitamme laadukkaat Tamar-ikkunamarkiisit paikalleen asennettuina Uudenmaan alueella. Ikkunamarkiiseja on saatavana runsaasti erivärisinä. Ikkunamarkiisi valikoimaamme kuuluvat kasettimarkiisit ja normaalit avomarkiisit.

Ikkunamarkiisien avausmekanismit:

o  - nauhakäyttöinen markiisi

- veivillä avattava markiisi

o   - moottorikäyttöinen markiisi

Ikkunamarkiisin hyödyt

Ikkunamarkiisi tekee asunnosta ja liiketilasta viihtyisämmän ja lisää energiatehokkuutta.

Ikkunamarkiisi suojaa asuntoa tai liiketilaa liialta lämpiämiseltä, mutta se suojaa myös sisätilojen tekstiilejä tai herkkiä pintoja auringon kuluttavalta vaikutukselta. Ikkunamarkiisin lämpöä poistava teho on kaksinkertainen verrattuna sälekaihtimiin tai rullaverhoihin.

Ikkunamarkiisit vähentävät koneellisen jäähdytyksen tarvetta. Parhaimmillaan ikkunamarkiisit vähentävät jopa 90 % koneellisen ilmastoinnin sähkönkulutusta. Myös talvella ikkunan kautta tapahtuvaa lämmön säteilyä ulos voidaan vähentää ikkunamarkiisin avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tamar Optima -ikkunamarkiisi

Sulavalinjainen Optima-ikkunamarkiisi pitää kuumimpinakin kesäpäivinä sisätilat miellyttävän viileinä.
Ikkunamarkiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.

Sulavalinjainen Optima-ikkunamarkiisi pitää sisätilat miellyttävänviileinä kuumimpinakin kesäpäivinä. Optiman kangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä pidentää markiisin käyttöikää ja pitää kankaan värit hehkuvina. Tuulisilla paikoilla markiisi voidaan varustaa kaasusivuvarsilla.

Ikkunamarkiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.

Somfy-ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ajastaa tai kauko-ohjata aurinko-, tuuli- ja sadeolosuhteiden mukaan.

  • Lukemattomia värivaihtoehtoja.      
  • Somfyn- ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ohjailla
  • Tuuli, aurinko ja sadeolosuhteiden mukaan.                                                          
  • Saatavana kasetti- ja avoversiona.
  • Toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.