Ikkunamarkiisit

Toimitamme laadukkaat Tamar-ikkunamarkiisit paikalleen asennettuina Uudenmaan alueella. Ikkunamarkiiseja on saatavana runsaasti erivärisinä. Ikkunamarkiisi valikoimaamme kuuluvat kasettimarkiisit ja normaalit avomarkiisit.

 

Ikkunamarkiisien avausmekanismit:

 
- nauhakäyttöinen markiisi

 
- veivillä avattava markiisi

 
- moottorikäyttöinen markiisi

 

Ikkunamarkiisin hyödyt

 

Ikkunamarkiisi tekee asunnosta ja liiketilasta viihtyisämmän ja lisää energiatehokkuutta.

Ikkunamarkiisi suojaa asuntoa tai liiketilaa liialta lämpiämiseltä, mutta se suojaa myös sisätilojen tekstiilejä tai herkkiä pintoja auringon kuluttavalta vaikutukselta. Ikkunamarkiisin lämpöä poistava teho on kaksinkertainen verrattuna sälekaihtimiin tai rullaverhoihin.

Ikkunamarkiisit vähentävät koneellisen jäähdytyksen tarvetta. Parhaimmillaan ikkunamarkiisit vähentävät jopa 90 % koneellisen ilmastoinnin sähkönkulutusta. Myös talvella ikkunan kautta tapahtuvaa lämmön säteilyä ulos voidaan vähentää ikkunamarkiisin avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 044-514 7587, 045-345 1255

Tamar Optima -ikkunamarkiisi  Tilaa nettikaupastamme Terassikuntoon.fi

Sulavalinjainen Optima-ikkunamarkiisi pitää kuumimpinakin kesäpäivinä sisätilat miellyttävän viileinä.
Ikkunamarkiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.

Sulavalinjainen Optima-ikkunamarkiisi pitää sisätilat miellyttävänviileinä kuumimpinakin kesäpäivinä. Optiman kangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä pidentää markiisin käyttöikää ja pitää kankaan värit hehkuvina. Tuulisilla paikoilla markiisi voidaan varustaa kaasusivuvarsilla.

Ikkunamarkiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.

Somfy-ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ajastaa tai kauko-ohjata aurinko-, tuuli- ja sadeolosuhteiden mukaan.

 

  • Lukemattomia värivaihtoehtoja.      
  • Somfyn- ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ohjailla
  • Saatavana kasetti- ja avoversiona.
  • Toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk
Heinäsinkaarre 42
08700 LOHJA

Y-tunnus: 1064237-3
Puh: 01 921 13848

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2250 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4500 euroa kun työn osuus on 2 x 5875 euroa.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaattisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.