Terassimarkiisit

Terassimarkiisit mittatilaustyönä

Upeat terassimarkiisit ovat kestäviä ja teknisesti laadukkaita. Edustamamme terassimarkiisit valmistetaan mittatilaustyönä ja me hoidamme asennuksen.

Kun työ on tehty hyvin, terassimarkiisi on turvallinen ja näyttää hyvältä. Markiisi voi olla huomion keskipiste tai siitä saadaan tarvittaessa myös hyvin huomaamaton.

Terassimarkiisin rungot ovat anodisoitua alumiinia ja terästä, joten ne ovat hyvin kestäviä. Terassimarkiisien rungoilla on 10 vuoden takuu.

Terassimarkiisien käyttö

Terassimarkiisi auttaa viilentämään sisätiloja helteillä ja pidentää terassin käyttöaikaa syksyllä.

Sen lisäksi, että terassimarkiisit suojaavat sateelta ja paahteelta, ne uudistavat kodin tai yrityksen julkisivun ilmeen.

Myymämme terassimarkiisit kestävät hyvin tuulta. Ne ovat saaneet korkeimmat tuuliluokitus-arvot 2 ja 3. DIN EN 13561 -tuuliluokitus (0–3)

Terassimarkiisin asennus

Terassimarkiisi kiinnitetään tyypillisesti seinään tai räystään alle. Seinälle asennetun terassimarkiisin voi suojata katosprofiililla, joka suojaa kangasta lialta, sateelta ja lumelta. Kasettimarkiisien kangas on kasetin sisällä suojassa.

Terassimarkiisien mallit

Terassimarkiisit: Finess, Sunflex

Terassimarkiisien valikoimaan kuuluvat Tamarin Finess- ja Sunflex mallit. Molemmissa markiisi malleissa on vedenpoistourat, sekä näyttävä etuprofiili.

Terassimarkiisien kulmaa voidaan säätä patentoidulla säätömekanismilla, jonka ansiosta kulman vaihtaminen on erittäin helppoa.

Semikasettimarkiisi Polaris

Kasettimarkiisin ollessa suljettuna, kangas on rullattu kasetin sisälle suojaan. Toisin kuin useimmat kasettimarkiisit, Polaris terassimarkiisin runkoputket, kannakkeet ja kiinnityskohdat on suunniteltu niin, että markiisi voidaan kiinnittää myös kivipintaan. Terassimarkiisi pysyy puhtaana markiisiin kuuluvan harjasnauhan ansiosta, joka irrottaa lian terassimarkiisista sitä käytettäessä.

Etukangas SunSet

Jos terassille halutaan näkösuojaa, enemmän suojaa paahteelta tai tuulelta, voidaan sitä hankkia terassimarkiisiin kiinnitettävällä etukankaalla. Etukankaan yläosa on kiinni terassimarkiisissa ja alaosa kaiteessa tai lattiassa. Käyttämämme etukangas on Sunworker nimistä –screenkangasta. Screenkangas on läpinäkyvää ja siinä on patentoitu mekanismi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt! Tai soita 044-514 7587.

Även på svenska 0440-480 290

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.