Terassimarkiisit

Terassimarkiisit mittatilaustyönä

Upeat terassimarkiisit ovat kestäviä ja teknisesti laadukkaita. Edustamamme terassimarkiisit valmistetaan mittatilaustyönä ja me hoidamme asennuksen.

Kun työ on tehty hyvin, terassimarkiisi on turvallinen ja näyttää hyvältä. Markiisi voi olla huomion keskipiste tai siitä saadaan tarvittaessa myös hyvin huomaamaton.

Terassimarkiisin rungot ovat anodisoitua alumiinia ja terästä, joten ne ovat hyvin kestäviä. Terassimarkiisien rungoilla on 10 vuoden takuu.

Terassimarkiisien käyttö

Terassimarkiisi auttaa viilentämään sisätiloja helteillä ja pidentää terassin käyttöaikaa syksyllä.

Sen lisäksi, että terassimarkiisit suojaavat sateelta ja paahteelta, ne uudistavat kodin tai yrityksen julkisivun ilmeen.

Myymämme terassimarkiisit kestävät hyvin tuulta. Ne ovat saaneet korkeimmat tuuliluokitus-arvot 2 ja 3. DIN EN 13561 -tuuliluokitus (0–3)

Terassimarkiisin asennus

Terassimarkiisi kiinnitetään tyypillisesti seinään tai räystään alle. Seinälle asennetun terassimarkiisin voi suojata katosprofiililla, joka suojaa kangasta lialta, sateelta ja lumelta. Kasettimarkiisien kangas on kasetin sisällä suojassa.

Terassimarkiisien mallit

Terassimarkiisit: Finess, Sunflex

Terassimarkiisien valikoimaan kuuluvat Tamarin Finess- ja Sunflex mallit. Molemmissa markiisi malleissa on vedenpoistourat, sekä näyttävä etuprofiili.

Terassimarkiisien kulmaa voidaan säätä patentoidulla säätömekanismilla, jonka ansiosta kulman vaihtaminen on erittäin helppoa.

Semikasettimarkiisi Polaris

Kasettimarkiisin ollessa suljettuna, kangas on rullattu kasetin sisälle suojaan. Toisin kuin useimmat kasettimarkiisit, Polaris terassimarkiisin runkoputket,kannakkeet ja kiinnityskohdat on suunniteltu niin, että markiisi voidaan kiinnittää myös kivipintaan. Terassimarkiisi pysyy puhtaana markiisiin kuuluvan harjasnauhan ansiosta, joka irrottaa lian terassimarkiisista sitä käytettäessä.

Etukangas SunSet

Jos terassille halutaan näkösuojaa, enemmän suojaa paahteelta tai tuulelta, voidaan sitä hankkia terassimarkiisiin kiinnitettävällä etukankaalla. Etukankaan yläosa on kiinni terassimarkiisissa ja alaosa kaiteessa tai lattiassa. Käyttämämme etukangas on Sunworker nimistä –screenkangasta. Screenkangas on läpinäkyvää ja siinä on patentoitu mekanismi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt! Tai soita 044-514 7587.

Även på svenska 045-345 1255

Tilaa markiisit nopeasti nettikaupastamme!

"Voit tilata terassilämmitimet myös verkkokaupastamme"

Suosittele meitä

Facebook Twitter 8Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk
Heinäsinkaarre 42
08700 LOHJA

Y-tunnus: 1064237-3
Puh: 01 921 13848

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2250 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4500 euroa kun työn osuus on 2 x 5875 euroa.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaattisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.