Terassin rakentaminen soita heti 044-514 7587 niin tulemme käymään. Även på svenska 0440-480290

Suunnittelemme ja rakennamme terassit ja aidat toivomuksienne mukaisesti. 
Terassin rakentaminen aloitetaan suunnittelutyöllä, jossa päätetään terassin malli ja materiaalit.


Varsinainen terassin rakentaminen aloitetaan pohjatöillä, jotka on syytä tehdä huolellisesti.
Hyvin perustettu terassi on kestävä ja toimiva.

Rakennamme terassit asiakkaan toivomista materiaaleista. Yleisimpiä ja kestävimpiä materiaaleja ovat painekyllästetty puu, lehtikuusi ja komposiitti.
Terassit voi varustaa näyttävillä kaiteilla, kattaa valokatteella tai markiisilla.

Kestopuuterassi

Kestopuuta, eli painekyllästettyä lautaa saa uritettuna tai sileänä. Painekyllästetty puu kestää 3-5 kertaa pidempään kuin kyllästämätön puu. Vaikka puun pinta on suojattu lahoamiselta, sen ikää voi pidentää öljyämällä se vuosittain. Kyllästetty puu harmaantuu, joten öljyämällä tai käsittelemällä puun pinta pysyy myös edustavan näköisenä.
Painekyllästetty terassimateriaali kestää parhaimmillaan 20 -30 vuotta.

Rakenteet, jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa maahan, betoniin tai muihin kosteisiin materiaaleihin tulisi olla A-luokkaan kyllästettyä.
Maanpinnan yläpuolella olevaan terassin kanteen ja aitoihin riittää kevyemmin kyllästetty AB-luokan kyllästys.

Kestopuulautaa on tarjolla useita eri leveyksiä. Laatu ja hinta vaihtelevat materiaalin ja myyjän mukaan.

Hoito-ohje: Terassi kannattaa käsitellä vasta kestopuun kuivuttua.
Kestopuun pinta kannattaa puhdistaa ennen kuin ne käsittelee puuöljyllä tai puunsuojalla.

Lehtikuusiterassi

Siperian lehtikuusi on luontaisesti lahonkestävä. Luonnolliset kestopuuominaisuudet , eikä sitä tarvitse käsitellä kemiallisilla aineilla. Käsittelemättömänä se harmaantuu sateen ja UV säteilyn johdosta. 

Kattamattomissa terasseissa ja laitureissa saattaa noin vuoden jälkeen ilmetä osassa kappaleista pinnan tikkuuntumista, tämä on siperian lehtikuuselle luontaista ja sen poistamiseksi riittää laudan suuntainen pinnan hiominen 180 karkeuden hiomapaperilla tai sikliraudalla raapiminen. Ajan kuluessa auringonvalo sekä kosteuden- ja lämpötilanvaihtelut saattavat aiheuttaa pinnassa mikrohalkeilua. 

Lehtikuusi on ekologinen, helposti kierrätettävä ja  kulutusta hyvin kestävä materiaali rakentamiseen 

terasseihin, aitoihin ja ulkokalusteisiin.

Komposiittiterassi

Puumuovi, eli komposiitti on erinomainen terassimateriaali. Komposiitissa yhdistyvät puun ja muovin parhaat ominaisuudet. Komposiitti kestää Suomen vaikeita sääoloja, eikä vaadi pintakäsittelyä ja tästä syystä komposiittiterasseista on tullut hyvin suosittuja.

Komposiitista on saatavana useita värivaihtoehtoja. Komposiitin pinta on kestävä, eikä se naarmuunnu herkästi. Kestävyydestään huolimatta materiaalia on joustavaa ja helppo työstää. Komposiitti tehdään osittain kierrätysmateriaaleista, eikä siinä ole myrkyllisiä kemikaaleja.

Käytössä

-Ei tikkuja

-Materiaali ei ime vettä itseensä

-Ei vaadi käsittelyä ja komposiitti pitää värinsä hyvin

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.