Terassin rakentaminen soita heti 044-514 7587 niin tulemme käymään. Även på svenska 0440-480290

Kirjoita teksti tähän

Suunnittelemme ja rakennamme terassit ja aidat toivomuksienne mukaisesti. 

Terassin rakentaminen aloitetaan suunnittelutyöllä, jossa päätetään terassin malli ja materiaalit.

Varsinainen terassin rakentaminen aloitetaan pohjatöillä, jotka on syytä tehdä huolellisesti.
Hyvin perustettu terassi on kestävä ja toimiva.

Rakennamme terassit asiakkaan toivomista materiaaleista. Yleisimpiä ja kestävimpiä materiaaleja ovat painekyllästetty puu, lehtikuusi ja komposiitti.
Terassit voi varustaa näyttävillä kaiteilla, kattaa valokatteella tai markiisilla.

Kestopuuterassi

Kestopuuta, eli painekyllästettyä lautaa saa uritettuna tai sileänä. Painekyllästetty puu kestää 3-5 kertaa pidempään kuin kyllästämätön puu. Vaikka puun pinta on suojattu lahoamiselta, sen ikää voi pidentää öljyämällä se vuosittain. Kyllästetty puu harmaantuu, joten öljyämällä tai käsittelemällä puun pinta pysyy myös edustavan näköisenä.
Painekyllästetty terassimateriaali kestää parhaimmillaan 20 -30 vuotta.

Rakenteet, jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa maahan, betoniin tai muihin kosteisiin materiaaleihin tulisi olla A-luokkaan kyllästettyä.
Maanpinnan yläpuolella olevaan terassin kanteen ja aitoihin riittää kevyemmin kyllästetty AB-luokan kyllästys.

Kestopuulautaa on tarjolla useita eri leveyksiä. Laatu ja hinta vaihtelevat materiaalin ja myyjän mukaan.

Hoito-ohje: Terassi kannattaa käsitellä vasta kestopuun kuivuttua.
Kestopuun pinta kannattaa puhdistaa ennen kuin ne käsittelee puuöljyllä tai puunsuojalla.

Lehtikuusiterassi

Siperian lehtikuusi on luontaisesti lahonkestävä. Luonnolliset kestopuuominaisuudet , eikä sitä tarvitse käsitellä kemiallisilla aineilla. Käsittelemättömänä se harmaantuu sateen ja UV säteilyn johdosta. 

Kattamattomissa terasseissa ja laitureissa saattaa noin vuoden jälkeen ilmetä osassa kappaleista pinnan tikkuuntumista, tämä on siperian lehtikuuselle luontaista ja sen poistamiseksi riittää laudan suuntainen pinnan hiominen 180 karkeuden hiomapaperilla tai sikliraudalla raapiminen. Ajan kuluessa auringonvalo sekä kosteuden- ja lämpötilanvaihtelut saattavat aiheuttaa pinnassa mikrohalkeilua. 

Lehtikuusi on ekologinen, helposti kierrätettävä ja  kulutusta hyvin kestävä materiaali rakentamiseen 

terasseihin, aitoihin ja ulkokalusteisiin.

Komposiittiterassi

Puumuovi, eli komposiitti on erinomainen terassimateriaali. Komposiitissa yhdistyvät puun ja muovin parhaat ominaisuudet. Komposiitti kestää Suomen vaikeita sääoloja, eikä vaadi pintakäsittelyä ja tästä syystä komposiittiterasseista on tullut hyvin suosittuja.

Komposiitista on saatavana useita värivaihtoehtoja. Komposiitin pinta on kestävä, eikä se naarmuunnu herkästi. Kestävyydestään huolimatta materiaalia on joustavaa ja helppo työstää. Komposiitti tehdään osittain kierrätysmateriaaleista, eikä siinä ole myrkyllisiä kemikaaleja.

Käytössä

-Ei tikkuja

-Materiaali ei ime vettä itseensä

-Ei vaadi käsittelyä ja komposiitti pitää värinsä hyvin

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk
Heinäsinkaarre 42
08700 LOHJA

Y-tunnus: 1064237-3
Puh: 01 921 13848

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2250 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4500 euroa kun työn osuus on 2 x 5875 euroa.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaattisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.