Terassilasit 

Haluaisitko terassillesi suojan sateelta tai kenties ylimääräisen kesähuoneen?

Terassilasitukset  Lohjalainen Talo- ja piha-apu asentaa tyylikkäät ja kestävät terassilasitukset kaikenkokoisille terasseille.

Hanki terassillesi tyylikkäät terassilasit! Talo- ja piha-apu asentaa terassilasit kaikenkokoisille terasseille Uudenmaan alueella. Kvartsilämmittimen ja terassilasien avulla voit viettää aikaa terassillasi pitkälle syksyyn ja aikaisin keväällä. Olemme erikoistuneet liukulasituksiin, joiden lukemattomiin etuihin voit tutustua tällä sivulla. 

Lasitettu terassi on kuin toinen olohuone

Lasitettu terassi on huone, jonka voit sisustaa ja jossa voit olla suojassa tuulelta ja sateelta. Lasituksella säästät lämpöenergiaa ja vähennät meluhaittoja. Terassilasitus nostaa kotisi arvoa, laajentaa terassin käyttömahdollisuuksia ja lisää asumismukavuutta.

Liukulasijärjestelmä tarjoaa kaiken, mitä tarvitset korkealaatuiseen lasiterassiin: liukuvat ja kiinteät lasiseinät, runkorakenteet ja lasikatot, liukuvat ja saranoidut ovet, myös lukolliset vaihtoehdot.

Liukulasijärjestelmän edut

  • jokainen terassilasi kulkee omalla kiskollaan
  • kestävät nailonpyörät on laakeroitu terassilasien liu'un helpottamiseksi
  • terassilaseissa on tuulilukot
  • alumiinikiskoissa on vedenpoistoreiät
  • terassilasien profiileissa on kaksoistiivistys
  • melun ja pölyn vähentämiseksi profiilit on varustettu harjalistoin
  • lasielementit voidaan helposti nostaa pois paikoiltaan pesun ajaksi
  • ei mekaanisia, kuluvia osia
  • viiden vuoden tekninen takuu

Toimintavarma terassilasitusjärjestelmä liukuu kevyesti suojattujen kuulalaakereiden varassa. Liukuelementit voi siirtää sivuun kesät talvet.

Terassilasitus toimitetaan mittatilaustyönä asennettuna tai asennusvalmiina pakettina tee se itse -miehelle. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti vanhoihin sekä uudisrakennuksiin. Alla on esitelty tarkemmin liukulasituksen toiminnallisuuksia, tutustu ja vakuutu!

Tilaa kestävä ja helppokäyttöinen terassilasitus

Asennamme terassillesi lasituksen, joka kestää sään kuin sään ja joka on vaivaton pestä, avata ja sulkea. Lisäksi terassilasit suojaavat talon rakenteita kosteudelta sekä pölyltä ja pidentävät kiinteistön ikää. Ota yhteyttä ja hanki terassilasit ammattilaiselta!

Terassilasitukset Lohja | Tyyliä ja suojaa terassillesi

Liukulasitus, puitteellinen malli

Suosittele meitä

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2400 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vuonna 2019 kotitalousvähennys on 50 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt yritys, joka on merkitty ennakonperintärekisteriin. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöä kohden.