Terassilasit 

Haluaisitko terassillesi suojan sateelta tai kenties ylimääräisen kesähuoneen?

Terassilasitukset Lohjalainen Talo- ja piha-apu asentaa tyylikkäät ja kestävät terassilasitukset kaikenkokoisille terasseille.

Hanki terassillesi tyylikkäät terassilasit! Talo- ja piha-apu asentaa terassilasit kaikenkokoisille terasseille Uudenmaan alueella. Kvartsilämmittimen ja terassilasien avulla voit viettää aikaa terassillasi pitkälle syksyyn ja aikaisin keväällä. Olemme erikoistuneet liukulasituksiin, joiden lukemattomiin etuihin voit tutustua tällä sivulla. 

Lasitettu terassi on kuin toinen olohuone

Lasitettu terassi on huone, jonka voit sisustaa ja jossa voit olla suojassa tuulelta ja sateelta. Lasituksella säästät lämpöenergiaa ja vähennät meluhaittoja. Terassilasitus nostaa kotisi arvoa, laajentaa terassin käyttömahdollisuuksia ja lisää asumismukavuutta.

Liukulasijärjestelmä tarjoaa kaiken, mitä tarvitset korkealaatuiseen lasiterassiin: liukuvat ja kiinteät lasiseinät, runkorakenteet ja lasikatot, liukuvat ja saranoidut ovet, myös lukolliset vaihtoehdot.

Liukulasijärjestelmän edut

 • jokainen terassilasi kulkee omalla kiskollaan
 • kestävät nailonpyörät on laakeroitu terassilasien liu'un helpottamiseksi
 • terassilaseissa on tuulilukot
 • alumiinikiskoissa on vedenpoistoreiät
 • terassilasien profiileissa on kaksoistiivistys
 • melun ja pölyn vähentämiseksi profiilit on varustettu harjalistoin
 • lasielementit voidaan helposti nostaa pois paikoiltaan pesun ajaksi
 • ei mekaanisia, kuluvia osia
 • viiden vuoden tekninen takuu

Toimintavarma terassilasitusjärjestelmä liukuu kevyesti suojattujen kuulalaakereiden varassa. Liukuelementit voi siirtää sivuun kesät talvet.

Terassilasitus toimitetaan mittatilaustyönä asennettuna tai asennusvalmiina pakettina tee se itse -miehelle. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti vanhoihin sekä uudisrakennuksiin. Alla on esitelty tarkemmin liukulasituksen toiminnallisuuksia, tutustu ja vakuutu!

Tilaa kestävä ja helppokäyttöinen terassilasitus

Asennamme terassillesi lasituksen, joka kestää sään kuin sään ja joka on vaivaton pestä, avata ja sulkea. Lisäksi terassilasit suojaavat talon rakenteita kosteudelta sekä pölyltä ja pidentävät kiinteistön ikää. Ota yhteyttä ja hanki terassilasit ammattilaiselta!

Terassilasitukset Lohja | Tyyliä ja suojaa terassillesi

Liukulasitus, puitteellinen malli

Kisko on suunniteltu neljälle lasielementille. Ylä- ja alaprofiilit ovat samanlaisia. Kiskojen väli k/k 25 mm. Kiskot joko huullokselta tai ilman riippuen rakenteesta.

Kisko on suunniteltu neljälle lasielementille. Ylä- ja alaprofiilit ovat samanlaisia.

Liukulasitus, puitteellinen malli

Kiskojen väli k/k 25 mm. Kiskot joko huullokselta tai ilman riippuen rakenteesta.

Profiilit on varustettu harjalistalla melun ja vedon vähentämiseksi. Kumitiiviste lasin ja profiilin välissä lisää tiiviyttä. Lasivaihtoehdot kohteesta riippuen, myös eristyslasit. Laakeroitu pyörä on asennettu ruostumattomalle akselille, joka puristetaan kiinni profiiliin ja näin takaa pehmeän liikkuvuuden.

Profiilit on varustettu harjalistalla melun ja vedon vähentämiseksi. Kumitiiviste lasin ja profiilin välissä lisää tiiviyttä.

Lasivaihtoehdot kohteesta riippuen, myös eristyslasit.

Laakeroitu pyörä on asennettu ruostumattomalle akselille, joka puristetaan kiinni profiiliin ja näin takaa pehmeän liikkuvuuden.

Pystypuitteet lasituksen ollessa suljettuna. Profiilit on varustettu harjalistalla melun ja vedon vähentämisekasi. Suljettuna profiilit ovat koukuilla kiinni toisissaaan - lisää tiiviyttä ja paikallaan pysyvyyttä.

Pystypuitteet lasituksen ollessa suljettuna.

Liukulasitus, puitteellinen malli

Profiilit on varustettu harjalistalla melun ja vedon vähentämisekasi. Suljettuna profiilit ovat koukuilla kiinni toisissaaan - lisää tiiviyttä ja paikallaan pysyvyyttä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk
Heinäsinkaarre 42
08700 LOHJA

Y-tunnus: 1064237-3
Puh: 01 921 13848

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talo- ja piha-apu Atte Finland tk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit saada kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teetetystä työstä jopa 2250 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi saada vähennystä yhteensä 4500 euroa kun työn osuus on 2 x 5875 euroa.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaattisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.